Utorak, 21 Maja, 2024
spot_img
NaslovnicaPoljoprivredne graneVoćarstvoDa li znate kako se beru borovnice? /VIDEO/

Da li znate kako se beru borovnice? /VIDEO/

Uključite se u našu FACEBOOK zajednicu

Ono što je najviše oduševilo sve koji su pogledali video je činjenica koliko je cijeli proces zapravo brz i jednostavan, daleko brži od branja svake bobice zasebno, kako su mnogi to zamišljali.

U videu, koji je oduševio i iznenadio mnoge, je prikazana berba u kojoj berač bere borovnice pomoću alata koji naziva ‘vilicom’. Metalna vilica prolazi kroz grmlje skupljajući bobice uz najmanju moguću štetu. Neki su priznali kako nisu znali da se ovo bobičasto voće bere na taj zgodan način, bili su uvjereni da se beru ručno, bobica po bobica.

Ono što je najviše oduševilo sve koji su pogledali video je kako je cijeli proces zapravo brz i jednostavan. Pogledajte kako izgleda berba borovnica:

Video je prikupio desetke tisuća pozitivnih reakcija, a mnogi su i komentirali berbu.

– Zaboljela su me leđa samo od gledanja – napisao je jedan u šali.

Pročitajte: Zašto se RUŽE sade u vinogradima? Razlog je i više nego KORISTAN

Drugi je napisao ‘ljetovao sam u Maineu radeći ovaj posao kako bih malo dodatno zaradio. Težak posao, ali mogao si pojesti borovnica koliko si htio i na kraju dana si lijepo pocrnio’.

Ipak, većina je komentirala kako berbu borovnica nisu nikada ovako zamišljali, a mnogi su priznali i kako nikada nisu vidjeli kako izgleda sam proces.

Uključite se u našu FACEBOOK zajednicu

POVEZANI ČLANCI
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI